Over mij:

Ik ben begonnen met kleding maken, eerst eenvoudige modellen uit een modeblad. Daarna bewust gekozen voor de ENSAID opleiding waar mijn grote interesse lag.

 

Met patroontekenen kon ik mijn kledingstukken maken, zoals ik dat zelf wilde in mijn eigen maat. Ook het ontwerpen van bijzondere kledingstukken.

 

In 1991 heb ik mijn opleiding bij de ENSAID Modevakschool afgerond en daarna ben ik begonnen als lerares met het geven van naaicursussen. Met veel plezier leer ik mijn leerlingen hoe je kleding kunt maken en probeer ik al mijn kennis over te dragen. Zodat het op les gezellig maar bovenal erg leerzaam is.

 

Natuurlijk maak ik veel kleding voor mezelf,voor mijn dochters, en nu sinds kort voor mijn kleinkinderen. Dit alles ook als voorbeeld voor mijn cursisten, door het zien van een kledingstuk wat zelf gemaakt is,krijgen de leerlingen meer inspiratie en ideeën, dat stimuleert hun erg goed.

 

Ik blijf zelf ook bijscholen voor de allernieuwste technieken bij te houden, door naar de bijscholingsdagen van de ENSAID te gaan.